Derslerimiz Hakkında Sık Sorulan Sorular

Sevgili takipçilerimiz,

Öncelikle herkese merhabalar, umarım keyifler yerindedir 🙂

İÜKÖK ailesi olarak sizlerden gelen sorulardan yola çıkarak herkese cevap olabilmesi ve derslerimize dair herhangi bir soru işareti kalmaması adına genel bir soru derlemesi yaptık. Sorularınıza cevap olabilmek umuduyla, ayrıca farklı sorularınızın olması dahilinde de tarafımıza rahatlıkla ulaşabileceğinizi belirtmek istiyorum.

O halde haydi hız kesmeden aşağıdaki sorularımıza göz atalım.. 🙂

Soru 1: İstanbul Üniversitesi öğrencisi değilim yine de derslere katılabilir miyim?
Cevap:  Evet, katılabilirsiniz. Derslerimizde İstanbul Üniversitesi öğrencisi olma zorunluluğu aranmamakla beraber tüm üniversite öğrencilerine açıktır.

Soru2: Üniversite öğrencisi değilim buna rağmen katılım sağlayabilir miyim?
Cevap: Elbette. Derslerimize 7’den 70’e herkesi bekliyoruz.

Soru3: İyi ama benim bölümümün sağlık ile yakından uzaktan alakası yok. Ama yine de katılmak istiyorum. Bu bir problem oluşturur mu?
Cevap: Hayır herhangi bir problem oluşturmaz, hatta sizleri de aramızda görmek bizleri çok mutlu edecektir.

Soru4: Derslere gelmeden önceden kayıt yaptırmam gerekiyor mu?
Cevap: Hayır. Çıkın çıkın gelin!

Soruları görmek için lütfen ilerleyin..

Soru5: Dersler geçen seneki gibi uzun dönemli mi olacak? Devam zorunluluğu var mı?
Cevap: Hayır. Bu sene derslerimiz, sizlerin sempozyuma dair hazırlıklı olmanızı ve sempozyumu sizlere daha anlaşılır kılmak için planlandı. Tahmini olarak 4 ve ya 5 ders yapmayı planlanan seri kısa soluklu olacak, ardından sempozyumumuz gerçekleşecektir. Bu yüzden devam zorunluluğu aranmamaktadır.

Soru6: Dersler  yine sertifikalı mı olacak?
Cevap: Hayır. Derslerimizde devam zorunluluğu bulunmadığı ve kısa dönemli olacağı için sertifika verilmeyecektir.

Soru7: Dersler hep aynı gün (Salı günü) mü gerçekleşecek?
Cevap: Hayır. Derslerimizin günü konuşmacı hocalarımızın uygunluk durumuna göre değişkenlik göstermekle birlikte, saatler herkesin rahatça katılım sağlayabilmesi için genel ders çıkış saati olan 17.00’da sabittir.

Soru8: Dersler hep aynı yerde mi gerçekleşecek?
Cevap: Hayır. Çapa Tıp Fakültesi’nde başlayacak derslerimizde, konuşmacılarımızın ve fakültelerimizin uygunluk durumuna göre konum değişikliğine karar verilecektir.

 

Yarın saat 17.00’da İ.Ü. Tıp Fakültesi Kemal Atay Amfisi’nde “Kök Hücreye Giriş” dersimizde buluşmak üzere, kendinize iyi bakın, bilimle kalın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir